Marquard Group Hungary

dm active beauty magazin

A dm drogerie markt Magyarország kiadványát 2012 óta készíti kiadónk szoros együttműködésben a cég osztrák, illetve hazai döntéshozóival. A magazin teljes körű szerkesztése, korrektúrázása, a saját gyártású cikkek írása, illetve a grafikai munkálatok is házon belül történnek, ahogy a nyomdai előkészítés, majd a nyomdába küldés folyamata is a mi kezünk alatt megy végbe. A márkához tartozó online magazin, az activebeauty.hu szintén kiadónk gondozásában áll.

BENU

2016 óta dolgozunk együtt a BENU Magyarország Zrt.-vel. Az együttműködés tartalma az évek során – az aktuális marketingcélokhoz és trendekhez igazodva – több ízben is változott. Jelenleg SEO-optimalizált wireframe-ek alapján készítjük el a havi tartalmakat, amelyek egy része orvosszakmai témát dolgoz fel – ezeknél szakorvosokkal működünk együtt –, a másik része pedig életmód jellegű szakmai cikk.

otthonokesmegoldasok.hu

A Fundamenta Otthonok & Megoldások magazinjának online képviselete 2015-től kiadónk gondozásában áll. A napi szinten frissített cikkek sokasága utat mutat a lakberendezés világában kalandozó olvasóknak, a márkához tartozó közösségi média oldalak – Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok – kezelése pedig szintén a mi kezünk alól fut ki. Az évek óta tartó hosting szolgáltatás mellett 2023 nyarán teljes weboldal-megújítást készítettünk a márkának, így nyújtva egy sokkal letisztultabb kinézetet az olvasóknak.

Otthonok & Megoldások magazin

2015-től készítjük a Fundamenta életmódmagazinját, amely egészen 2023 tavaszáig nyomtatott kiadványként került terjesztésre. A negyedéves – immár digitális, interaktív kialakítású – Otthonok & Megoldások magazin rengeteg információval és inspiráló ötlettel látja el a felújítás és/vagy építkezés előtt az olvasóközönséget, míg lakberendezési és dekorációs tippjei az újításra vágyókat is cselekvésre csábítják. A Publy felületén elérhető kiadványnak köszönhetően beleshetünk különlegesen kialakított otthonok ajtajai mögé, megismerhetjük az építész- és belsőépítész-szakma innovatív megoldásait, nem utolsósorban pedig ízelítőt kaphatunk a fenntartható építkezés, lakberendezés világából is.